Over ons

Over Greatz Hair

Een moment van persoonlijke aandacht en ontspanning, dat is de sfeer in de salon van Greatz Hair. Met de beste kapsters, coloristen en schoonheidsspecialisten zijn alle elementen in huis om aan al je haar en beautywensen te voldoen. Ga lekker zitten en geniet van een goede kop koffie of thee en een stapel tijdschriften. De kapper voor dames en heren, waar haar knippen echt een uitje is.

De kapsalon met het accent op jou

Bij Greatz Hair zijn we op de hoogte van de laatste trends. Regelmatig gaan we op training zo blijven we continu op de hoogte van de nieuwste kapsels en haartrends. Zo zijn we op de hoogte van de nieuwste krullen knippen methodes en kleurtechnieken.  Maar evengoed blijven we een gezellige dorps kapper. In onze kapsalon ligt het accent op jou. Of je nu gaat voor de nieuwste trend of voor ‘gewoon’ goed verzorgd.

Hoe werken wij?

We nemen in de salon alle tijd voor het geven van deskundig advies. Onze kapsters luisteren goed naar jouw persoonlijke wensen. Na het knippen nemen we altijd de tijd om het haar goed te stylen. Pas als jullie blij de deur uitlopen zijn wij tevreden. Om je haar goed te verzorgen en de kleur te garanderen, werken we met hoogwaardige producten. We werken o.a. met Eleven Australia, Pure Hair Australia, Vitaplex, Affinage en nog veel meer. Lees meer

Al meer dan 10 jaar

Greatz Hair bestaat ondertussen al meer dan 10 jaar. In 2010 werd de bestaande kapperszaak in Bakkeveen overgenomen door Greetje Dekker. Net van de kappersopleiding en boordevol ambitie om er iets leuks van te maken. Ondertussen is de salon uitgebreid met Zomooi Huidsalon, een salon gespecialiseerd in huidverjonging, huidverbetering, microblading en visagie.Wij zijn een sfeervolle ingerichte kapsalon en schoonheidssalon ineen. Hét adres om je te laten verzorgen en verwennen van top tot teen.