Over Greatz Hair

Gewoon de leukste kapper voor dames en heren

Op zoek naar een nieuwe look? Een modieuze coupe, een kapsel dat stáát? Kom dan naar kapsalon Greatz Hair. Bij ons is haar knippen nog echt een moment van persoonlijke aandacht en ontspanning. We nemen alle tijd voor een goed styling advies. En voor een praatje; heel ongedwongen en altijd belangstellend. Probeer ons eens uit! Maak een afspraak en ontdek Greatz Hair, de kapper voor dames en heren waar haar knippen echt een uitje is.

De kapsalon met het accent op jou

Bij Greatz Hair kennen we de laatste hairstyling trends. We weten wat ‘hot’ is op de catwalks. En ook wat alweer ‘not’ is. Regelmatig gaan we op training. Bijvoorbeeld bij dameskappers en herenkappers die werken tijdens de Paris Fashion Week. Zo blijven we continu op de hoogte van de nieuwste kapsels en haarstijlen. Maar evengoed blijven we een gezellige dorpskapperszaak. Zonder overdreven modieus gedoe. Ook dat is Greatz Hair. In onze kapsalon ligt het accent op jou. Of je nu gaat voor de nieuwste haartrend of voor ‘gewoon’ goed verzorgd.

Fris en fruitig sinds 2010

Greatz Hair is de kapsalon van Greetje Dekker. Achttien was zij nog maar toen ze in 2010 de bestaande kapperszaak in Bakkeveen overnam. Fris en fruitig, net van de kappersopleiding. Maar boordevol ambitie om er iets leuks van te maken. In 2012 kwam Janien Hielkema erbij als tweede kapster. En het jaar daarna opende Zomooi Huidsalon achterin onze zaak. Sindsdien zijn we een sfeervol ingerichte kapsalon en schoonheidssalon ineen. Hét adres om je te laten verzorgen en verwennen van top tot teen.